Qui som?

Plataforma per l’Educació Pública 


La Plataforma per l’Educació Pública va néixer al mes de Gener de 2012 a l’Aldea quan un grup de docents d’escoles i instituts de les Terres de l’Ebre ens vam reunir amb la voluntat de mostrar el nostre rebuig a les retallades en l’educació catalana.

L’OBJECTIU d’aquesta plataforma és un informar a la societat en general i de manera concreta a mares, pares i alumnat, de com les retallades estan afectant a la qualitat del sistema educatiu i la defensa d’un sistema educatiu públic de qualitat.

La Plataforma per l’Educació Pública és una eina oberta a tothom, de manera assembleària decidim formes per difondre el nostre discurs i coordinar les mobilitzacions socials que serveixin per pressionen l’actual govern de la Generalitat a canviar la seua estratègia de precarització del sistema educatiu públic. Us invitem a participar-hi.


TENIM UN MISSATGE. Des de la plataforma hem elaborat un Power Point explicatiu amb dos objectius:

•    Mostrar les conseqüències negatives de les retallades en la qualitat de l’educació.
•    Mostrar que hi ha alternatives a les retallades.


DEMANEM COL·LABORACIÓ. Demanem a les direccions dels centres, que facin arribar aquest Power a la resta del professorat i suggerim (ja s’està fent en diversos centres educatius de les Terres de l’Ebre):

-    Passar el power point en un claustre extraordinari (molts centres estan realitzant claustres extraordinaris on discutir les mesures contra les retallades en educació).
-    Passar el power a l’AMPA (amb la pretensió d’informar a pares i mares).
-    Passar el power a l’alumnat (hi ha centres que ho han aprovat com a acció tutorial, altres ho estan passant en xerrades informatives voluntaries per l’alumnat més gran...).

Adjuntem dossier explicatiu per ajudar a explicar el power (també us podeu posar en contacte amb nosaltres i farem la presentació).


Per una educació pública catalana de qualitat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada